NETRADICINĖS DIENOS

2021 m. rugsėjo 13-15 dienomis Rokiškio pagrindinės mokyklos mokiniai dalyvavo netradicinėse pamokose: 

1 dieną vyko į Trakus, ten pasivaikščiojo su Vytautu, darė medalionus, plaukė Galvės ežeru ir valgė skaniausius kibinus Trakuose.

2 dieną apsilankė Pakruojo dvarą, dalyvavo edukacinėje programoje su Tadu Blinda ,,Dvariškas gyvenimas – špyga taukuota” ir valgė pačius gardžiausius blynelius.

3 dieną nuvažiavo į Dubingių žirgyną Molėtų rajone, kur aplankė mini zoo, pasivaikščiojo po teritoriją, jodinėjo arkliukais ir  pietavo terasoje su gražiu vaizdu.

Visų išvykų metu oras buvo puikus, o nuotaikos džiugios, daug įspūdžių, daug potyrių ir už viską dėkojame Europos sąjungos projektui Latvija-Lietuva ,,Development of Multifunctional Centers as Driver for Social Inclusion and Development of Local Community”, kuris finansavo visas mūsų keliones ir Rokiškio rajono savivaldybės švietimo centrui už bendradarbiavimą. Taip pat  dėkojame šias išvykas suorganizavusiai socialinei pedagogei Kristinai Matiukaitei-Pukėnienei ir visiems kitiems darbuotojams  lydėjusiems  kelionių metu.

Gali būti 5 žmonės, žmonės stovi ir veikla lauke vaizdas

Gali būti vienas ar daugiau žmonių, žmonės stovi ir veikla lauke vaizdas

Gali būti 1 asmuo ir stovi vaizdas

Nuoroda laikraštyje: https://www.rokiskiosirena.lt/naujiena/svietimas/rokiskio-pagrindines-mokyklos-mokiniai-dalyvavo-netradicinese-pamokose-foto?fbclid=IwAR3YnqzIQaUHZlE3QscSSBLysPw-_tpgnN1BkKDwnyTdR4JBW3C-WuaEND4

Daugiau nuotraukų mokyklos  fecebook:

https://www.facebook.com/rokiskiopagrindinemokykla/?ref=pages_you_manage

Įrašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *